Vi går mot grønnere tider – og det gjelder også i byggebransjen. For å møte etterspørselen etter grønne løsninger, og gjøre det enklere å utføre Svanemerket renovering, lanserer Dana Lim Acryl Extra 505. Fugemassen er med på å komplettere sortimentet deres av Svanemerkede produkter til innendørs renovering.

Miljø og bærekraft er et hett tema innen byggebransjen, og det er ikke så rart, fordi bransjen står for omkring 40 prosent av verdens klimagassutslipper.
Dana Lim, Nordens ledende leverandør av lim, sparkel og fugemasse, har lenge utviklet løsninger som lever opp til de strengeste kravene innen miljøsertifiseringer i Norge. I mange år har de hatt både Svanemerket lim og sparkel i sitt sortiment, og nå kompletterer de serien med en helt ny akryl fugemasse – for overmaling. Det betyr at det har blitt enda enklere å utføre Svanemerket renovering innendørs.
Et produkt – mange fordeler

Acryl Extra 505 kan brukes til fuging og tetting av mindre sprekker og hull i tørre rom, og har de samme tekniske fordeler som flere av Dana Lims øvrige akryl fugemasser. Den synker minimalt, er enkel å påføre, kan slipes og gir et perfekt undelag før etterfølgende finish med maling. 
For å møte det økende behovet for produkter som lever opp til de strenge kravene til miljø- og inneklima som Svanemerking stiller, tilbyr Acryl Extra 505 noen ekstra miljøfordeler.
Rune Ludvigsen, Country Manager i Dana Lim Norge, forteller:

– I dag er miljø et viktig tema i bransjen vår. Og Norge har alltid vært i forkant når det kommer til å bruke grønne løsninger. Nå er det mer aktuelt enn noensinne og da er det viktig for oss produsenter å lytte til markedets ønsker og agere deretter, ved å utvikle nye produkter som møter miljøkravene.
Rune Ludvigsen avslutter:

– Vi har alltid vært stolte av våre grønne løsninger, og derfor er det ekstra stas å lansere Acryl Extra som er med på å komplettere vår serie med Svanemerkede produkter. Fugemassen er i tillegg ftalatfri, CE-merket og M1-merket. Vi er glade for å kunne tilby en komplett serie av produkter som forbedrer bygg, og som møter fremtidens grønne omstilling.